Ontdek de kleuren van de wereld met Excursions24

Heb je een kortingscode of boekingsnummer? Vul deze dan hier in!

TOPBESTEMMINGEN

Selecteer je bestemming

"Ontdek samen met ons de kleuren van de wereld. Met onze stadstours, sightseeingtours en excursies hebben we wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd, en natuurlijk willen we jou ook inspireren. We vragen u nu om in te stappen, plaats te nemen en lekker achterover te leunen, want alleen zo kunt u optimaal genieten van de vele bezienswaardigheden van de metropool en de schoonheden van de grote wijde wereld."

+15.000 activiteiten en excursies

Bij ons heeft u de mogelijkheid om meer dan 15.000 activiteiten en excursies wereldwijd te boeken. Of u nu op zoek bent naar ideeën voor uitstapjes met kinderen, een dagje uit in de omgeving plant of op zoek bent naar de beste excursies voor uw vakantie - bij ons vindt u zeker wat u zoekt.

In de beste handen ter plaatse

Excursions24 (via Meeting Point International) is persoonlijk vertegenwoordigd in meer dan 45 bestemmingen wereldwijd. Op bestemmingen waar dit niet het geval is, werken wij samen met zeer professionele en geselecteerde aanbieders die hun vak verstaan.

24 uur beschikbaar

Of het nu onderweg is of thuis; U kunt ons op elk moment bereiken. Ons serviceteam staat 24/7 voor u klaar, waar ook ter wereld.