SSL & 3D Secure

lan=NL

SSL- en 3D Secure-kennisgeving

Winkelbeveiliging bij Excursions24 wordt geleverd met 256 bit SSL (Secure Sockets Layer) Protocol en 3DSecure ondersteund online betalingssysteem. U kunt het SSL-certificaat bekijken door op het slotje te klikken in de adresbalk van de pagina waar u uw creditcardgegevens hebt ingevoerd en het internetadres is gewijzigd van http in https. Dankzij het SSL-protocol, een industriestandaard in systemen die elektronisch worden uitgevoerd en waar een veilige informatiestroom vereist is, worden uw creditcardgegevens die u invoert tijdens het winkelen, onafhankelijk van www.excursions24.com versleuteld en veilig verzonden naar het virtuele kassasysteem van de bank waaraan de voorziening is verstrekt. Daarnaast bewijst het SSL Protocol ook dat je niet op een nepversie zit van de site waar je op wilt zijn, maar dat je op de goede site zit.

Wat is 3D Secure?

Het is een systeem dat is ontwikkeld om de veiligheid van winkeltransacties met creditcards en betaalpassen via internet te vergroten. Met deze door Visa en MasterCard ontwikkelde "secure virtual shopping"-oplossingen zijn zowel kaarthouders als aangesloten handelaren beveiligd tegen fraude. Online winkelen vanaf virtuele werkplekken met Verified by Visa- en MasterCard SecureCode-logo's valt onder de garantie van Visa en MasterCard. Waarom is het 3D Secure-systeem veilig? In het 3D Secure-systeem vraagt ​​de bank tijdens de virtuele betalingstransactie aan de kaarthouder om het alleen hem bekende betalingswachtwoord en wordt de identiteit van de kaarthouder geverifieerd. Onbevoegden mogen hun kaart niet op internet gebruiken.

Waarom is het 3D Secure-systeem veilig?

In het 3D Secure-systeem vraagt ​​de bank tijdens de virtuele betalingstransactie aan de kaarthouder om het alleen hem bekende betalingswachtwoord en wordt de identiteit van de kaarthouder geverifieerd. Onbevoegden mogen hun kaart niet op internet gebruiken.

Hoe werkt 3D Secure?

De kaarthouder registreert zijn kaart bij zijn bank via internetbankieren. Het definieert een wachtwoord en een beveiligingsvraag-antwoord dat aan de kaart is gekoppeld. De kaarthouder maakt zijn boodschappen op de virtuele werkplek compatibel met het systeem en gaat naar het betaalgedeelte. Er verschijnt een pop-upscherm voor de kaarthouder waarin om het transactiewachtwoord en het persoonlijke beveiligingsbericht van de bank wordt gevraagd. De kaarthouder vervolgt het proces door zijn wachtwoord in te voeren. De transactie is voltooid wanneer het wachtwoord is geverifieerd door de bank. Belangrijke opmerking: schrijf uw creditcardgegevens niet op in een van de communicatievormen die op internet worden uitgevoerd (e-mails, instant messaging-diensten, contactformulieren voor klantenrelaties, enz.), behalve voor betalingspagina's voor bestellingen die zijn beveiligd met SSL-certificaten. Het wordt meestal gespeeld in fysieke omgevingen in dagelijks gebruik. Onthoud dat alle informatie over uw creditcard op uw kaart staat.